VESTUARI ARNAL

Dedicant més de 40 anys en el subministrament i disseny de roba de treball

VESTUARI ARNAL
Desde 1977

Pels anys 70 va veure que per Girona era difícil trobar una botiga de qualitat especialitzada en el món del treball. Va ser en aquest moment quan va detectar una oportunitat de negoci. L’any 1977 quan va decidir fundar una empresa familiar, especialitzada de roba laboral, uniformes, i protecció de treball. Va obrir el seu primer establiment a Girona, i obrint diferents seus a Olot i Vilablareix (on ara hi ha la central).
L’empresa és el reflex de l’enorme esforç, il·lusió i alegria de la feina ben feta. La missió del nostre negoci sempre ha estat, i serà "roba laboral especialitzada de máxima qualitat ".

Tècniques de personalització imatge en vestuari

Bordado, ropa bordada

Brodats

Qualitat i prestigi
El brodat és la tècnica de personalització més resistent i elegant. Una peça brodada augmenta el valor d'una marca o empresa, ja que transmet una imatge corporativa cuidada al mil·límetre.
El gran avantatge del brodat és que es pot usar en tot tipus de teixits, a més, gràcies a la qualitat dels brodats, aquest mètode és perfecte per a crear roba laboral personalitzada resistent i molt duradora.
Oferim dos tipus de brodat: el brodat clàssic sobre peces i escuts brodats termoadhesius, per cosir o planxar directament sobre la roba.
Serigrafiado, ropa serigrafiada

Serigrafia

Durabilitat i econòmic
La serigrafia té un cost mitjà / baix depenent de el nombre de tintes i ofereix una alta qualitat d'estampació. Amb aquesta tècnica es poden aconseguir resultats realment espectaculars sense necessitat de gastar un gran pressupost.
A més, és un mètode increïblement versàtil. El fem servir per fer peces personalitzades barates per a tot tipus d'esdeveniments, associacions o clubs, però també per crear marxandatge de qualitat o roba laboral resistent i duradora: la serigrafia aguanta perfectament l'ús continuat i les rentadores sense desgastar-se.
Tresnfer, vinilo

Transfer, sublimació, impressió digital

Múltiples opcions
Aquestes tècniques d'impressió són ideals per a petites quantitats. Requereix la mínima inversió possible i és una tècnica de gran qualitat i dóna gran vistositat a les peces perquè permet reproduir colors amb prou fidelitat, a més d'alta qualitat i molts detalls. Entre els seus avantatges, destaca que les vores queden ben definides, els detalls d'impressió són més fins.
Segons el teixit és recomanable una tècnica o una altra, que l'assessorem quina és la més convenient per aconseguir el millor resultat.